Supervyklizeni.cz – profesionál ve svém oboru

Máte přeplněný sklep a půdu a nemáte srdce vyhodit jedinou věc? Nebo se stěhujete a potřebujete pomoct s vyklizením bytu? Tyto a další služby nabízí společnost Supervyklizeni.cz, která nabízí nejnižší ceny, rychlost, profesionální přístup a obsáhlé portfolio služeb. Profesionálové této firmy se postarají jak o samotné vyklizení nemovitosti, tak o odvoz odpadu a suti. Doménou Supervyklizeni.cz je také likvidace starého nábytku nebo vyklízení půd a sklepů. Také mnohdy nepříjemná likvidace pozůstalosti, která může být velmi bolestivá, se s touto společností stane rychlou záležitostí, u které není zapotřebí Vaší asistence. Ať potřebujete pomoci s úklidem či likvidací kdekoli, vždy Vám bude vyhověno. Služby v oblasti vyklízení bytů, komerčních prostor a jiných nemovitostí poskytuje Supervyklizeni.cz po celé České republice - v našem hlavním městě a také v Brně.

Nízká cena za bezstarostný úklid

Dopřejte si relax a nechte namáhavou a zdlouhavou práci na lidech, kteří to udělají za Vás. Nemusíte mít ani starosti s penězi. Firma Supervyklizeni.cz garantuje nejnižší možnou cenu na trhu, takže pokud Vám jiná společnost nabídne nižší cenu, pomůže Vám nabídky srovnat a vždy bude levnější. Ceny jsou transparentní a konečné, již se nepřičítají žádné práce navíc. Kompletní ceny obsahují práci, dopravu po celé ČR a likvidaci odpadu a vždy ji s Vámi domluví předem. Při rezervaci přes rezervační formulář obdržíte slevu 1 000 Kč. Nechte udělat těžkou práci profesionály a Vy odpočívejte. Zde je ceník jednotlivých nemovitostí:

Byt: 1+1 – 6 000 Kč

2+1 – 9 000 Kč

3+1 – 12 000 Kč

 

Dům: do 100 m– 14 000 Kč

nad 100 m2 – cca 19 000 Kč

 
zpět nahoru

Developeři

    

Finep - EkospolSekyra Group - prodej bytů Praha

TOPlist

Cookies a Seznam cookies

Copyright © 2024

Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328.

Uvažujete o koupi? Rádi Vám poradíme na telefonu 277 271 853 nebo e-mailu info@prahanovebyty.cz