Exkluzivní nemovitosti v srdci Prahy

FARAON reality s.r.o., profesionál v oblasti realit

Společnost FARAON reality s.r.o. je pražská realitní a poradenská kancelář, která se specializuje na prodej, nákup a pronájem nadstandardních rezidenčních a komerčních nemovitostí v atraktivních lokalitách Prahy a na trhu působí již 5 let. Novinkou této firmy je prodej developerských projektů a kompletní marketingový a poradenský servis pro developery. Pokud se tedy zajímáte o prodej luxusních rezidenčních nemovitostí a pronájem kancelářských a skladových objektů, pak se obraťte na zkušené makléře, kteří Vás provedou celým průběhem prodeje nemovitosti. FARAON reality také spolupracuje s renomovanou advokátní kanceláří Mgr. Vladimíra Kyzlinka, která se specializuje na právní vztahy k nemovitostem a v oblasti financí a hypoték pak spolupracuje se všemi velkými finančními ústavy.

 

Oslnivá nabídka FARAON exklusive

Takto označené luxusní byty v Praze nenajdete u žádné jiné realitní kanceláře. Nezdržujte se nemovitostmi, které Vás nezajímají. Využijte jednoduchý vyhledávač, díky kterému můžete vyhledávat konkrétní luxusní byty na prodej podle Vašich kritérií. Kromě bytů v Praze jsou v nabídce také luxusní byty v Brně. Pokud hledáte klidné moderní bydlení s výbornou dostupností do centra Prahy, pak Vás jistě nadchne nádherná luxusní vila 6+1, která se nachází v krásné lokalitě Praha 6 – Suchdol. Další nemovitostí v klidné části Prahy s výbornou dostupností do centra je luxusní vila ve funkcionalistickém stylu v lokalitě „Na Krutci“. Tato luxusní vila v Praze 6 – Vokovice o dispozici 5+1 a rozloze 900 m2 Vás nadchne nejenom klidným prostředím, ale veškerou občanskou vybaveností. Nachází se zde relax-centrum a 2 kryté tenisové dvorce. Tato lokalita se nachází v bezprostřední blízkosti letiště Ruzyně a ve výstavbě je i stanice metra A Nádraží Veleslavín. Podívejte se i na další novostavby a developerské projekty Praha, které se nachází v samotném centru. Bydlete přímo u Staroměstského náměstí v luxusním bytě 4+kk. Tento stylový a prostorný byt o obytné ploše 156 m2 se nachází ve 4. patře cihlového domu a nabízí tak reprezentativní bydlení v historickém centru Prahy. Nebo zvolte romantické bydlení přímo pod Petřínem s krásnou vyhlídkou na celou Prahu. Luxusní mezonetový byt o rozloze 120 m2 v 5. patře činžovního domu jistě nadchne i Vás. Inspirujte se sami nabídkou nemovitostí, nebo si nechte poradit od zkušených makléřů a vyberte své nové bydlení společně. Dejte zelenou nadstandardním profesionálním a kvalitním službám, které poskytuje renomovaná pražská realitní kancelář FARAON, a bydlete podle Vašich představ.

 

 
zpět nahoru

Developeři

    

Finep - EkospolSekyra Group - prodej bytů Praha

TOPlist

Cookies a Seznam cookies

Copyright © 2024

Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328.

Uvažujete o koupi? Rádi Vám poradíme na telefonu 277 271 853 nebo e-mailu info@prahanovebyty.cz