Prodej nových bytů projektu Nad Přehradou II je již v plném proudu

Nepropásněte jedinečnou šanci a vyberte si byt v projektu Nad Přehradou II. Jedná se již o druhou etapu tohoto úspěšného projektu, jehož autorem je prověřená developerská společnost FINEP. Bytový dům nabízí 48 bytů o dispozicích 1+kk (od 31,8 m2) až po luxusních 4+kk (do 119,9 m2). Bydlení Nad Přehradou II se nachází v kouzelné lokalitě Horních Měcholup a Hostivaře, kde je mnoho relaxačních a odpočinkových zón a veškeré sportovní vyžití.

Bydlete podle Vašich snů!

Bydlení Nad Přehradou II je výjimečné také svou dopravní dostupností. Nedaleko domu jsou autobusové zastávky Bolevecká a Livornská, z kterých vás autobus doveze na stanici metra za několik minut. V bezprostřední blízkosti se nachází také nádraží Hostivař. Projekt je tvořen 9 podlažním bytovým domem s podzemními garážemi.

U jednotlivých bytů je možno provést některé klientské změny zařizovacích prvků podle přání klienta.

     

Nepropásněte jedinečnou příležitost!

Prodej jednotlivých bytů je již v plném proudu, proto neváhejte a vyberte si ten váš, za velmi zajímavou cenu. Praha 10 – Hostivař patří mezi jednu z nejvyhledávanějších a nejatraktivnějších lokalit vůbec, proto se vám zde bude bydlet jako v ráji. Tato moderní pražská část totiž nabízí i veškerou občanskou vybavenost, spektrum veřejných služeb a aktivity pro celou rodinu. Bydlení od FINEPU představuje moderní koncepci kvalitního bydlení v kouzelné lokalitě, které je dostupné opravdu každému!

Přečtěte si více na stránkách projektu: www.bydleninadprehradou.cz

 

Psali na: http://www.online-reality.cz/clanky/luxusni-bydleni-v-krasne-lokalite-nabizi-projekt-nad-prehradou-ii

 
zpět nahoru

Developeři

    

Finep - EkospolSekyra Group - prodej bytů Praha

TOPlist

Cookies a Seznam cookies

Copyright © 2024

Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328.

Uvažujete o koupi? Rádi Vám poradíme na telefonu 277 271 853 nebo e-mailu info@prahanovebyty.cz