Prvotřídní bydlení – projekt Kejřův Park

Rádi byste si zajistili exkluzivní bydlení, které bude nejenom praktické a útulné, ale také správně situované? Patříte mezi vyznavače přírodních prostředí, poklidných míst a obrovského nadstandardu, který je vykoupen opravdu zajímavými pořizovacími sumami? Potom Vás dozajista okouzlí projekt v Praze 9 – Hloubětíně, který nese výstižný název Kejřův Park.

Propracované stavby, jež jsou navrženy profesionálními architekty a zrealizovány zkušenou a odbornou stavební společností. Volit totiž lze z mnoha rozměrově odlišných bytových jednotek, které jsou situovány v pěti luxusních a designově velice propracovaných komplexech. Každý z prezentovaných bytů se pyšní buď zahradou, či velikým balkónem, jehož útroby jistě velice prakticky využijete. Natěšit se v podstatě lze na bezpečná dětská hřiště, moderní minigolf nebo vlastní pláž a stále trvající ochranu těchto objektů.

Dokonalé a nové byty Praha 9 jsou tedy vzhledově precizním celkem, který Vám předloží vše potřebné pro pohodlné bydlení. Těšit se lze především ze situování zmíněných budov, kolem kterých se vyskytuje ve své podstatě pouze samá příroda. Unikátní je bezpochyby obrovský rybník a okolní lesy. Prostředí, které Vás doslova vyvlékne ze samotného velkoměsta.

Bát se však nemusíte libovolné vzdálenosti, jež by V8s oddělila od okolního světa a hlavního centra Prahy, kam se s pomocí situování můžete dostat během velmi krátkého momentu. Využít tak lze skvělé působiště pro život, luxusní bydlení a prvotřídní občanskou dostupnost. V nabídce pozbývá pouze pár zajímavých a exkluzivních bytových jednotek, neváhejte a okamžitě volejte. Okuste bezkonkurenční možnosti, ubytovat se na prvotřídním místě a zároveň mít vše podstatné při ruce. Vsaďte na projekt Kejřův Park.

Napsali o nás: http://www.developerske-projekty-praha.eu/prvotridni-bydleni-projekt-kejruv-park

 
zpět nahoru

Developeři

    

Finep - EkospolSekyra Group - prodej bytů Praha

TOPlist

Cookies a Seznam cookies

Copyright © 2024

Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328.

Uvažujete o koupi? Rádi Vám poradíme na telefonu 277 271 853 nebo e-mailu info@prahanovebyty.cz